Подаръци

гравиране, медальони

Новини

12.09.21
Срокове за доставка и цени

Срок за изработка:

Стандартна поръчка се изработва в срок от 2 до 4 работни дни след одобрение на визуализацията, ако има такава. Времето за обработка и изработка на стандарни поръчки зависи от нашата натовареност. Моля да ни уведомите, ако желаете доставка в точно определен ден.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 1 работен ден, но това я оскъпява с 20%. Моля да се свържете с нас в работно време, ако поръчката Ви трябва от днес за утре или за точно определен ден. Поръчка от днес за днес може да се изпълни само ако сте от Варна. Изключение правят механично гравираните медальони и ключодържатели, които могат да се гравират на място (изработката става в рамките на няколко часа) в щандовете ни в Varna Mall във Варна и Paradise Center в София.

Моля да имате предвид, че срокът за изработка НЕ включва срокът за доставка.

Срок за доставка с куриер:

Работим с куриерска фирма Спиди, като цената за доставка до Ваш адрес е 9лв, а до офис на куриер е 5 лева. Доставка със Спиди се извършва за 1 или 2 работни дни, които започват да текат след срока за изработка на продуктите. Изключение правят по-малките населени места, в които куриерите разнасят по график, който може да видите тук. Не носим отговорност за сроковете на доставка, които Спиди предоставят.

Офис на Спиди може да намерите на този линк.

Можем да изпратим пратката Ви с куриерска фирма Еконт, като в този случай не предлагаме фиксирана цена за доставка. Куриерската услуга ще бъде за Ваша сметка, обикновено е около 7-8 лева. Доставка с Еконт се извършва за 1 работен ден, който започва да тече след срока за изработка на продуктите. Изключение правят по-малките населени места, в които куриерите разнасят по график. Не носим отговорност за сроковете на доставка, които Еконт предоставят.

Офис на Еконт и информация за графика им на обслужване може да намерите на този линк.

Доставка до наш щанд:

Ако желаете, можем да доставим поръчката Ви до наш щанд във Варна (Mall Varna) или София (Paradise Center). Срокът за доставка до наш щанд е 1 или 2 работни дни, като не дължите такса за доставка. Цените на продуктите в сайта ни се отнасят само за онлайн поръчки с доставка чрез куриер. Имайте предвид, че е възможна разлика в цените на артикулите от сайта ни и на щандовете ни. В такъв случай се заплаща по-високата цена.